tag:blogger.com,1999:blog-4359619834657752653.post5178931149004918794..comments2024-03-27T09:32:56.054+01:00Comments on Mango Papaja: Czekoladowy tort z chrupiącą praliną Klaudia Pieniążek http://www.blogger.com/profile/03281204997626017141noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4359619834657752653.post-19073647320104800382024-03-23T08:40:29.635+01:002024-03-23T08:40:29.635+01:00Hej, a dlaczego polewę dajesz 2h przed podaniem? C...Hej, a dlaczego polewę dajesz 2h przed podaniem? Czy jeśli użyje się polewy przy składaniu tortu to za bardzo stwardnieje?Monikanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4359619834657752653.post-44650931634400995092018-05-13T23:26:04.275+02:002018-05-13T23:26:04.275+02:00Ale ten kwiatek tak mnie urzekł... :)Ale ten kwiatek tak mnie urzekł... :)Klaudia Pieniążek https://www.blogger.com/profile/03281204997626017141noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4359619834657752653.post-84740421734120250992018-05-10T15:05:28.124+02:002018-05-10T15:05:28.124+02:00Zdjęcia chyba powinno przedstawiać w pierwszej kol...Zdjęcia chyba powinno przedstawiać w pierwszej kolejności tort a nie kwiatekAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4359619834657752653.post-83300431114114659522017-10-17T20:57:42.993+02:002017-10-17T20:57:42.993+02:00Życzę powodzenia :)Życzę powodzenia :)Klaudia Pieniążek https://www.blogger.com/profile/03281204997626017141noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4359619834657752653.post-48343658549840323562017-10-16T00:11:01.411+02:002017-10-16T00:11:01.411+02:00Będę próbować gryczna/jaglana lub gryczana/ryżowa....Będę próbować gryczna/jaglana lub gryczana/ryżowa.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11401902588212984232noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4359619834657752653.post-13855605362967415662017-10-12T22:27:26.387+02:002017-10-12T22:27:26.387+02:00Jeżeli chodzi o biszkopt z mąk bezglutenowych to z...Jeżeli chodzi o biszkopt z mąk bezglutenowych to zdecydowanie sprawdza się połączenie mąki migdałowej z mąką jaglaną lub gryczaną w proporcji 1:1.<br />PozdrawiamKlaudia Pieniążek https://www.blogger.com/profile/03281204997626017141noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4359619834657752653.post-48649675930975484252017-10-12T11:58:04.761+02:002017-10-12T11:58:04.761+02:00A czy próbowałaś moze piec taki biszkopt w wersji ...A czy próbowałaś moze piec taki biszkopt w wersji bezglutenowej? Chciałabym upiec ten tort,bo jest kwintesencją czekoladowatości :) Próbuję różnych mąk bezglutenowych w wypiekach i zastanawiam sie,jakby sie tutaj sprawdziły.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11401902588212984232noreply@blogger.com