tag:blogger.com,1999:blog-4359619834657752653.post5616280385190933643..comments2024-03-27T09:32:56.054+01:00Comments on Mango Papaja: Tort piętrowy "Michałek biały" Klaudia Pieniążek http://www.blogger.com/profile/03281204997626017141noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4359619834657752653.post-66011245499028151202021-08-10T18:38:35.111+02:002021-08-10T18:38:35.111+02:00Wystarczy :) Można dać więcej :)Wystarczy :) Można dać więcej :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10787124733871950193noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4359619834657752653.post-71635955239036258512021-08-10T18:38:05.167+02:002021-08-10T18:38:05.167+02:00Można, jeśli śmietana będzie dobrze ubita to z pew...Można, jeśli śmietana będzie dobrze ubita to z pewnością będzie stabilny :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10787124733871950193noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4359619834657752653.post-11145677722536327142021-07-13T08:35:03.822+02:002021-07-13T08:35:03.822+02:00Witam.A czy kremu z białych michałków wystarczy na...Witam.A czy kremu z białych michałków wystarczy na 1 przełożenie biszkoptu o średnicy 26 cm?��i czy mogę dać 500 ml śmietanki 36% zamiast 400 a resztę składników tak samo i czy wyjdzie krem gęsty?��Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4359619834657752653.post-55999633142666201092021-07-12T12:09:15.872+02:002021-07-12T12:09:15.872+02:00A czy można troszkę więcej użyć śmietanki 36% tzn ...A czy można troszkę więcej użyć śmietanki 36% tzn 500 ml?a resztę składników tak jak w przepisie?będzie krem gęsty i stabilny?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4359619834657752653.post-3565050948656881222016-04-24T02:11:52.466+02:002016-04-24T02:11:52.466+02:00Rownież brzmi ciekawie, dziękuję i pozdrawiam :)Rownież brzmi ciekawie, dziękuję i pozdrawiam :)Klaudia Pieniążek https://www.blogger.com/profile/03281204997626017141noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4359619834657752653.post-13511742971955742832016-03-20T02:38:03.195+01:002016-03-20T02:38:03.195+01:00Krem będzie idealny do zdobienia muffinek, zamiast...Krem będzie idealny do zdobienia muffinek, zamiast alkoholu wystarczy podwojona ilość soku z cytryny, ozdobienie boków tortu orzechami to świetny pomysł. Pozdrawiam :) Klaudia Pieniążek https://www.blogger.com/profile/03281204997626017141noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4359619834657752653.post-37847627937274172762016-03-19T21:03:47.819+01:002016-03-19T21:03:47.819+01:00Super, czy krem nadawac si ebedzie do zdobienia mu...Super, czy krem nadawac si ebedzie do zdobienia muffinek? Jaki zamiennik zamiast alkoholu, podpowiedz...glowkuje i nic. Chcialabym ozdobic boki tortu, czy migdalami, albo orzechy...jak myslisz. Fajne cudo!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4359619834657752653.post-4964089554730650362016-03-19T08:21:56.457+01:002016-03-19T08:21:56.457+01:00Śliczny torcik! Uwielbiam michałki białe!Na pewno ...Śliczny torcik! Uwielbiam michałki białe!Na pewno smakował wybornie...zapraszam do mnie na ''Tort jagodowy z płatkami róż''PozdrawiamGotuje na co dzieńhttps://www.blogger.com/profile/16675110292369329548noreply@blogger.com